BEHANDLINGAR

ENERGIMEDICINSK SESSION

En energimedicinsk session består av flera energimedicinska tekniker. Vilka tekniker som används varierar från session till session, beroende på blockering. Grunden för en session är shamansk healing, men även soul retrieval, förlåtelseprocess, upper journey och destiny retrieval m.m. kan användas. Läs mer om teknikerna här brevid. 


Längd: 1,5-2 h

Pris: 2 700 kr

VAD ÄR EN SHAMANSK HEALING?

Shamansk healing är en djupgående teknik där jag hjälper dig att läka blockeringar i ditt energisystem och skapa balans i dina chakran. Till att börja med spårar jag energin i ditt problem med hjälp av frågor. Sedan frigör jag den eller de blockeringar som jag har spårat. Avslutningsvis fyller jag på dig med ljus och de kvaliteter som du längtar mest efter, till exempel glädje, kärlek, energi, kraft och frid.

VAD ÄR EN SOUL RETRIEVAL?


Soul retrieval är en djupt läkande teknik där jag hjälper dig att återfå en förlorad själsdel. En själsdel är en aspekt av oss själva. Vi kan tappa kontakten med en del av oss själva när vi är med om olika typer av trauman. Ett trauma behöver inte vara någon stor händelse, även till synes små händelser kan trigga reaktioner i oss som leder till själsförlust. Soul retrieval är en vacker och mycket kraftfull process för att läka oss själva och bli mer hela igen.

ENERGIMEDICINSK COACHING-SESSION

Jag coachar dig i ett samtal att släppa taget om något som blockerar dig och hindrar dig att komma framåt. Skillnaden från en session är att jag inte frigör blockeringar åt dig, utan coachar dig så att du kan släppa blockeringarna själv. 


Längd: 1,5-2 h

Pris: 2 700 kr.

PAKET FÖR DJUP TRANSFORMATION

Tre energimedicinska sessioner under tre månader. När du bokar ett paket får du även stöd av mig emellan sessionerna och du får webinaret Engergiblockeringar - vad är det? som en bonus. 


Längd: 3 månader

Pris:  7 000 kr.

SEXMÅNADERS-

PAKET

Sex energimedicinska sessioner under sex månader. När du bokar ett paket får du även stöd av mig emellan sessionerna och du får webinaret Engergiblockeringar - vad är det? som en bonus. 


Längd: 6 månader

Pris: 14 000 kr.

TOLVMÅNADERS-

PAKET

Tolv energimedicinska sessioner under tolv månader. När du bokar ett paket får du även stöd av mig emellan sessionerna och du får webinaret Engergiblockeringar - vad är det? som en bonus.


Längd: 12 månader

Pris: 28 000 kr.

Sex coachingsessioner under sex månader. När du bokar ett paket får du även stöd av mig emellan sessionerna och du får webinaret Engergiblockeringar - vad är det? som en bonus.


Längd: 6 månader

Pris: 14 000 kr.


Alternativt


Tolv coachingsessioner under tolv månader.


Längd: 12 månader

Pris: 28 000 kr.

Vill du göra en djupgående resa med möjlighet till djup personlig utveckling? Känner du att det är dags att lyssna till din själs vägledning och göra det som du kom hit för att göra? Är du redo att följa din högsta livsväg? Boka sessioner för tre, sex eller tolv månader. Jag erbjuder följande paket för dig som är villig att gå djup med din personliga utveckling.

COACHING-

PAKETET

TREMÅNADERS-

PAKET