ERBJUDANDE TILL FÖRETAG

ENERGIMEDICINSK SESSION

HITTA DIN VISION

PRAKTISK VÄGLEDNING

Har du fastnat i ditt företagande? Får du inte de resultat du drömmer om? Vill du ta ditt företag till nästa steg? Alla de energimedicinska principerna kan man tillämpa i sitt företag och få fantastiska resultat. Jag kan hjälpa dig som driver företag att skapa alignement mellan vision och utförande, vilket är en förutsättning för ett framgångsrikt företag. Hör av dig, så kommer vi överens om hur jag kan hjälpa dig och ditt företag.

ENERGIMEDICINSK COACHING

Jag coachar dig i ett samtal kring vad du vill uppnå med ditt företag, vad du behöver förändra, hur du skapar alignement från din vision till det du faktiskt gör i ditt företag. Jag hjälper dig att skapa struktur och integrera energimedicinska princiner i ditt företags vardag.


Längd: 1,5-2 h

Pris: 2 800 kr ex. moms.

Jag ger dig som företagare en session där jag rensar blockeringar hos dig som hindar dig från att driva det företag du drömmer om. Jag jobbar med dig som person, men vi riktar in oss på blockeringar kopplade till ditt företagande.


Längd: 1,5-2 h

Pris:  2 800 kr ex. moms.


Ett framgångsrikt företag har en vision. Det är visionen som ger dig kraft att sprida din mission i vår fysiska verklighet. I den här sessionen hjälper jag dig att finna din vision och formulera den så att den blir tydlig för dig och för dina kunder.


Längd: 1h

Pris:  2 200 kr ex. moms.

Jag hjälper dig med hur du tillämpar energimedicinen i praktiken. Vi tar fram dokument för din vision, en contentplan, ser över dina tjänster, skapar koncept m.m. För att komma djupt kan flera sessioner behövas.


Längd: 1,5 -2 h/session.

Pris: 2 800 kr ex. moms/session.

FLER MÖJLIGHETER FÖR FÖRETAG

COACHING FÖR DINA ANSTÄLLDA

Jag coachar dina anställda i samtal kring hur de mår, vad de kan bidra med och hur de knyter an till företagets vision.


Längd: 1,5-2 h

Pris: 2 800 kr ex. moms

SESSIONER FÖR DINA ANSTÄLLDA

Jag erbjuder alla mina olika sessioner för dina anställda. Vi kommer överens om vilken session som passar för din anställde.


Längd: 1,5-2 h

Pris: 2 800 kr ex. moms.

PAKET FÖR DJUP TRANSFORMATION AV DITT FÖRETAG

Tre sessioner under tre månader. När du bokar ett paket får du även stöd av mig emellan sessionerna och du får webinaret Engergiblockeringar - vad är det? som en bonus. 


Längd: 3 månader

Pris:  7 500 kr ex. moms.

SEXMÅNADERS-

PAKET

Sex sessioner under sex månader. När du bokar ett paket får du även stöd av mig emellan sessionerna och du får webinaret Engergiblockeringar - vad är det? som en bonus.


Längd: 6 månader

Pris: 15 000 kr ex. moms.

TOLVMÅNADERS-

PAKET

Tolv sessioner under tolv månader. När du bokar ett paket får du även stöd av mig emellan sessionerna och du får webinaret Engergiblockeringar - vad är det? som en bonus.


Längd: 12 månader

Pris: 30 000 kr ex. moms.

Sex coachingsessioner under sex månader. När du bokar ett paket får du även stöd av mig emellan sessionerna och du får webinaret Engergiblockeringar - vad är det? som en bonus.


Längd: 6 månader

Pris: 15 000 kr ex. moms.


Alternativt


Tolv coachingsessioner  under tolv månader.


Längd: 12 månader

Pris: 30 000 kr ex. moms.

Vill du göra en djupgående resa för ditt företag med möjlighet till djup personlig utveckling? Känner du att det är dags att lyssna till din själs vägledning och göra det som du kom hit för att göra? Är du redo att följa din högsta livsväg och manifestera den genom ditt företag? Boka sessioner för tre, sex eller tolv månader. Jag erbjuder följande paket för dig som är villig att gå djup med ditt företag och samtidigt med din personliga utveckling.

COACHING-

PAKETET

TREMÅNADERS-

PAKET

unsplash