Mirakelkur för själen - orange boken

BJUD IN MIRAKEL I DITT LIV...


Vilken ära det är att få vara med i böcker som samskapas av så många kvinnor! Jag har skrivit ett av kapitlen i denna makalösa bok. Vi är 30 kvinnor som skrivit varsin mirakelberättelse. 

BESTÄLL DIN BOK NU!


Nu kan du beställa boken

MIRAKELKUR FÖR SJÄLEN - Orange boken. 

Om du beställer boken så får du ett signerat exemplar med en personlig hälsning skickat hem till dig. Du beställer genom formuläret här.


Pris för boken, inklusive signering och personlig hälsning, är 249 kr + frakt 60 kr, totalt 309 kr för en bok. Kan betalas med Swish eller faktura.


Prisexempel: Tre böcker kostar 747 kr + frakt 130 kr,

totalt 877 kr.  

FRAMTIDENS FÖRETAGSANDA ÄR HÄR NU!


Boken är skriven av mig och sex medförfattarinnor. Vi har skrivit ett kapitel var, där vi själva gått djupt in i den process som vi skriver om i boken - den nya tidens sätt att leva och driva företag. Alla har bidragit med sitt unika uttryck, sin unika specialitet. På ett magiskt sätt har boken vävts samman, trots att vi skrivit på varsitt håll.


Vi som skrivit är: Lina Lanestrand, Frida Alsterlund, Marjo Särkimäki Saramaa, Camilla Sporre, Carina Gunnarsdotter, Regina Schwartz och Yvonne Frank Månsson.

BESTÄLL DIN BOK NU!


Nu kan du beställa boken

Framtidens företagsanda - Kontakt med energi, magi och intuition. Om du beställer boken i formuläret nedan så får du ett av mig signerat exemplar med en personlig hälsning skickat hem till dig. Boken finns också på engelska, se nedan. 


Pris för boken, inklusive signering och personlig hälsning, är 250 kr + frakt 60 kr, totalt 310 kr för en bok. Kan betalas med Swish eller faktura.


Prisexempel: Tre böcker kostar 750 kr + frakt 130 kr,

totalt 880 kr.  


The Spirit of Business in the Future

- in touch with soul, intuition and energy


Now you can order "Framtidens företagsanda" in english. The book is written by me and six other female authors. We have written one chapter each.


My chapter is about balance between your masculine and feminine energy. How can you find that balance? And how can you start to listen to your soul's voice instaed of your ego mind's voice.  


If you live in Sweden and want to order it, please fill out the form below. If you live outside of Sweden, please contact me on email info@growinglight.se

Beställ böcker här!

Här kan du beställa någon av mina böcker


Fyll i formuläret. Du kan beställa en av böckerna eller båda. Du kan också välja hur många böcker du vill beställa. 

Framtidens företagsanda
The Sprit of Business in the Future
Mirakelkur för själen - orange boken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag samtycker till behandlingen av mina personuppgifter och godkänner integritetspolicyn.
 
 

Lyckliga författare på det allra första boksläppet i Stockholm!


Från vänster: Carina Gunnarsdotter, Yvonne Frank Månsson, Frida Alsterlund, Lina Lanestrand, Regina Schwartz, Marjo Särkimäki Saramaa och Camilla Sporre.

Vilken magisk fest det blev i Stockholm...

Hjärtligt tack till alla som kom till Medborgarplatsen och Vattumannen och bidrog till energin och magin! Vilka magiska dagar det blev!


Framtidens företagsanda är här nu!

...och vilken final i Malmö!!

Vi var ett något reducerat antal författare som dök upp i Malmö. Vi saknade våra medsystrar men lyckades skapa magi ändå, tack vare att deras anda var med oss! 


Ett stort tack till alla som var där och förgyllde vår final! Det blev delande från hjärtat, skål i bubbel och fina möten med den som kom. 


Nu är bokturnén över, men vi fortsätter sprida boken och dess budskap - Framtiden är här nu!

Glada författare på finalen i Malmö!


Från vänster: Carina Gunnarsdotter, Lina Lanestrand och Frida Alsterlund.

unsplash