INTEGRITETSPOLICY - BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER 


Information på denna sida finns som en följd av General Data Protection Regulation (GDPR) – EU:s dataskyddsförordning.


Kontaktformulär

När du fyller i ett kontaktformulär på denna webbplats behandlar Growing Light AB de personuppgifter som du fyller i formuläret i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Uppgifterna behandlas för att Growing Light AB ska kunna boka din önskade session, skicka den önskade meditationen till dig eller svara på din fråga. Growing Light AB använder också dina kontaktuppgifter för att göra utskick om nyheter och erbjudanden. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att få utskick från Growing Light AB. Du återkallar ditt samtycke genom att svara på utskicket och ange att du inte vill stå med på e-postlistan. Growing Light AB raderar då omedelbart dina kontaktuppgifter från listan.


Klient
I samband med att du har bokat en session hos Growing Light AB får du fylla i ett formulär om att du godkänner att Growing Light AB sparar dina personuppgifter som behandlas i samband med sessionen samt dina kontaktuppgifter. Allt som sägs och sker under en behandling eller coachingsession sker under strikt sekretess. Growing Light AB sparar dina personuppgifter på ett säkert sätt, i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. När uppgifterna inte längre behövs raderas de.


Deltagare
I samband med deltagande på kurs, ceremoni eller retreat i Growing Light AB:s regi behöver Growing Light AB dina kontaktuppgifter. Growing Light AB sparar dina kontaktuppgifter på ett säkert sätt, i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. När uppgifterna inte längre behövs raderas de.


Nyhetsbrev
Jag skickar ut ett nyhetsbrev till de som varit i kontakt med mig på något sätt. Nyhetsbreven innehåller inspiration, information och ibland erbjudanden. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att få utskick från Growing Light AB. Du återkallar ditt samtycke genom att svara på utskicket och ange att du inte vill stå med på e-postlistan. Jag raderar då omedelbart dina kontaktuppgifter från listan.