Foto: Therese Wiberg

Anmäl dig till utbildningen 

Låt själen leda!


- en utbildning för dig som

vill förändra ditt liv

och börja leva utifrån din själ


Känner du din själ? Vet du vem hon är? Hör du hennes viskningar? Hon kallar på dig! Hon har så mycket att säga dig. Hon vill vägleda dig, hjälpa dig, leda dig till din högsta potential. Längtar du efter att få en djup kontakt med din själ? Vill du lära dig hur hon låter, hur hon kommunicerar med dig och hur du skapar utifrån henne?  


Då är utbildningen Låt själen leda! något för dig. Utbildningen är en djupgående resa till din själ. Du får lära dig hur du hanterar ditt ego när det vill stoppa dig från att lyssna på själen och hur du transformerar dina rädslor till ljus genom att vara med dem.


Utbildningen passar dig som driver eget företag, men också dig som vill göra något annat än det du gör idag. Kanske känner du en djup längtan efter något nytt? Du kanske vill starta ett företag? Eller bara lära dig hur du får en djupare kontakt med din själ. 


Utbildningen är en onlineutbildning på tio veckor där jag tar dig med på en transformerande resa från ett liv där ditt ego styr till ett liv där din själ leder dig framåt. Nästa omgång börjar i vår. Du kan göra en intresseanmälan redan nu!


Du gör ett avsnitt på en eller två veckor (de mindre avsnitten är en vecka och de större två) i onlineutbildningen. Varje avsnitt består av fyra-fem lektioner med tillhörande uppgifter. Därutöver kommer vi att ses varje vecka på Zoom, så du får stöd av mig och övriga deltagare i gruppen och jag kan svara på dina frågor.


Som företagare betalar du 14.900 kr ex. moms och som privatperson betalar du 14.900 kr ink. moms

Vad får du ut av den här utbildningen?


Utbildningen innehåller fem delar. Vi kommer att gå igenom följande:


1. Att gå från kamp till flöde – här går jag igenom grundläggande förhållningssätt och principer inom energimedicinen.

2. Att skapa utifrån din själ – här går jag bl.a. igenom hur du höra din själs röst, hur du skiljer den från egot och hur du skapar från din själ i fem steg i något jag kallar skapelseprocessen.

3. När egot börjar skrika – här går jag bl.a. igenom hur du hanterar det motstånd som oundvikligen kommer att uppstå när du börja utmana ditt ego för att lyssna på din själoch ditt förhållningssätt till egot.

4. Rädslan tar över – här går jag bl.a. igenom hur du möter känslor och rädslor och ditt förhållningssätt till känslorna.

5. Flödet tar fart – här går jag bl.a. igenom hur och varför du behöver fira din framgång och dina motgångar. 


Varje avsnitt innehåller både filmer, text och ibland en ljudfil med en övning eller meditation. Du navigerar lätt genom avsnittet på plattformen och kan alltid gå tillbaka om du vill läsa något eller titta på en film igen. 

Ansökan/intresseanmälan

Du lämnar din intresseanmälan för utbildningen genom att fylla i frågeformuläret nedan. Klicka på knappen för att komma till formuläret! När du skickat in dina svar kommer jag att kontakta dig för att boka in ett kortare samtal på Zoom eller telefon.

Vem är du?

Antingen har du redan ett företag, men något skaver med hur du lever ditt liv. Du vill sluta låta ditt ego diktera hur du driver företaget. Du längtar efter att verkligen nå människor med din passion. Eller så är du inte företagare, men längtar efter att förändra ditt liv. Du kanske vill starta ett företag eller har en djup inre längtan efter att börja lyssna till din själ och följa din passion.


Du är troligen en duktig flicka som har höga krav på dig själv. Du presterar för att visa att du kan och är duktig. Du prioriterar andra framför dig själv. Du kämpar för att hålla alla bollar i luften, din karriär, familjen och ditt sociala liv. Du ställer krav på dig själv och andra att allt ska vara perfekt. För hur blir det om det inte är prefekt?


Du är redo att förändra ditt sätt att leva för att nå en djupare livsglädje och få tillgång till din fulla kraft. Du känner att det finns något annat, något djupare, men du vet inte hur du ska nå dit.


Stämmer något av det in på dig? Då ser jag fram emot din intresseanmälan!

REKOMMENDERAD KURSLITTERATUR


Boken Framtidens företagsanda - i kontkat med energi, magi och intution är rekommenterad kurslitteratur. Du beställer den enkelt genom att klicka på knappen. 

Här kan du beställa Framtidens företagsanda

ANSÖKANHÄR FYLLER DU I INTRESSEANMÄLAN


Om du är intresserad av att delta i utbildningen fyller du i ansökningsformuläret nedan. Efter ansökan kommer jag också att kontakta dig för att boka in ett samtal på ca 20-30 minuter.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag samtycker till behandlingen av mina personuppgifter och godkänner integritetspolicyn.